Tentang Kami

1

Shenzhen Aopvision Tech Co., Ltd. didirikeun taun 2006, khusus pikeun R&D, produksi sareng penjualan di industri kaamanan. Kami nawiskeun sadaya rentang produk CCTV pikeun konsumén sadunya, kalebet Smart Detection Face / Face IDH.265 rentang NVR, Smart IP Camera, Smart 5 IN 1 XVR, HD sareng Kaméra HD anu propésional sareng nganggo performa, Kaméra WiFi sareng WiFi NVR Kit, 4G / Wifi Solar Camera . Salaku salah sahiji pabrik ngarah di Cina, Aopvision kumawula pikeun nyayogikeun téknologi kelas luhur, produk kualitas, sareng layanan propésional. 

Aopvision ngagaduhan kumpulan bakat R&D, sareng parantos ngalaksanakeun pangalaman mangtaun-taun pikeun industri kaamanan di Cina. Di luhur ieu ngajantenkeun Aopvision platform téknologi tingkat luhur. Perusahaan ngadopsi sistem manajemen perusahaan anu maju sareng sistem OA modéren, sareng ngabentuk modél produksi ramping tilu-dina-hiji sareng TQC, TPS sareng TPM.

Aopvision mastikeun ngalaksanakeun manajemén QC pikeun épisiénsi damel sareng biaya ogé handap. Kusabab kitu, Kami ngagaduhan Sertifikat Kualitas Internasional ISO2008 sareng Sertifikat Manajemén Lingkungan Internasional ISO14001; saterasna, produk seri kami disatujuan sareng RoHS, CE sareng sertipikat FCC, nawiskeun kualitas pelanggan sareng produk kalapa sareng layanan purna jual saurna.

Produk Aopvision seueur dilarapkeun dina perusahaan, gedong calakan, hotél & pasar, sareng tempat padumukan sareng sajabana. Ayeuna, produk kami parantos hasil diaku di Amérika, Kanada, Jepang, Inggris, Jérman sareng nagara-nagara sareng daérah sanés.

nijiupaipaishou

Aopvision negeskeun kana ideu pamekaran umum sareng harmonis, sareng bakti diri pikeun ngajantenkeun kahirupan masarakat tengtrem sareng aman di sakumna dunya.

    "Langkung aman, Langkung calakan", ieu misi kami!

Aopvision bakal teras-terasan ngajaga semangat perusahaan tina "Konséntrasi Dédisasi Profesionalisasi", bakal tetep ngembangkeun, ngajalajah sareng nyiptakeun lapangan panjagaan pidéo, pikeun ngahasilkeun produk anu saé sareng biaya-épéktip tinggi, sareng nyiptakeun nilai anu pangsaéna pikeun konsumén.

Konsép Manajemén: Kami taat kana "pasar heula, konsumén heula", berorientasi pasar sareng customerdemand salaku konsép manajemén inti. Kami parantos ngerjakeun kerja keras terus ningkatkeun produk sareng ningkatkeun jasa kami. Kami parantos sasarengan sareng anjeun.

Sistem Kualitas: Kami nyetél pusat produksi sareng pusat kualitas, netepkeun sistem kontrol kualitas anu ketat. Sadaya produk ngalaman tés réliabilitas anu ketat sareng environmentaltesting sateuacan kintun. Kami pinuh ngalaksanakeun sistem mutu mutu ISO9001: 2015 sareng kéngingkeun sertifikasi.

Sistem Lingkungan: Kami gaduh sertifikasi ISO14001, pikeun mastikeun yén perusahaan henteu mangaruhan pangaruh kana lingkungan. Kami parantos kéngingkeun sertifikasi ROHS, sadaya produk sareng komponén produk kami didamel sesuai standar ROHS.

Kakuatan urang:

1-Panasonic sateuacanna NPM SMT Line, Kacepetan tinggi, ditambah Yamaha SMT LINE

2-Nyetél Suhu Udara Suhu Tinggi-Suhu

Garis Majelis 3-Garis

4-Grup R&D kelompok anu gaduh 50 jalma

Kapasitas Qty Bulanan: 200K Kaméra, 30K-50K tina DVR / NVR

1wqrewqft