AI & Bantalan Deteksi Suhu

  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Kaméra Kontrol Akses (Pangenal Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Non-kontak deteksi suhu awak otomatis, sikat wajah manusa sareng lakukeun presisi tinggi infrared suhu manusa dina waktos anu sami, pangaruh gancang sareng luhur - Kisaran pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngaidentipikasi tanaga anu henteu nganggo topeng sareng nyayogikeun peringatan real-time - Ngarojong pangukuran suhu sedeng sareng perhatosan real-time suhu luhur - Data suhu SDK dukungan sareng dok protokol HTTP - Otomatis ngadaptar sareng ngarékam ...
  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Kaméra Kontrol Akses (Pangenal Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Non-kontak deteksi suhu awak otomatis, sikat wajah manusa sareng lakukeun presisi tinggi infrared suhu manusa dina waktos anu sami, pangaruh gancang sareng luhur - Kisaran pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngaidentipikasi tanaga anu henteu nganggo topeng sareng nyayogikeun peringatan real-time - Ngarojong pangukuran suhu sedeng sareng perhatosan real-time suhu luhur - Data suhu SDK dukungan sareng dok protokol HTTP - Otomatis ngadaptar sareng ngarékam ...