Kaméra Pélor

Pedaran pondok:


Detil Produk

N9516XF-200W

 2M Bullet H.265AI Rangkaian kaméra jaringan nirkabel gering lampu dua kali

Fitur:

 2.0M 1 / 2.7 ″ Sénsor CMOS sénsor sénsor ;          

 Resolusi HD 1080P, gambar jelas 、 indah ;

 Lénsa HD éksklusif pikeun garis super sinar 4mm@F2.0

 Rana éléktronik otomatis, cocog pikeun lingkungan monitoring anu béda ;

 Jarak IR: 2 PC Asép Sunandar Sunarya dipimpin, 4 pcs haneut dipimpin: 30-40 méter ;

 Desain waterproof IP65

 Ngarojong fungsi réduksi noise WDR, 3D ;

 Komprési pidéo H.265, kualitas gambar luhur, tingkat bit handap ;

 Dukung monitoring telepon sélulér jauh (iOS, Android) ;

 Aksés Multi-browser (IE 、 Chrome 、 Firefox 、 Safari) ;

 Tumpukan inpormasi dukungan (Sapertos : ID 、 IP 、 DDNS) ;

 Dukung WEB 、 CMS 、 VMS 、 MYEYE service cloud service ;

 Ngadukung docking sareng HVR / NVR , ngadukung protokol Onvif standar

Skenario aplikasi

Cocog sareng jalan, gudang, tempat parkir undergroud, bar, pipa, taman sareng tempat sanés anu hampang lampuna atanapi henteu aya lampu sareng meryogikeun kualitas gambar HD.

 

Nomer modél

N9516XF-200W

Kaméra

Modél

N9516XF-200W

Jinis sénsor

    1 / 2.7 ″ CMOS Scan Progresif 

Min katerangan

Warna : 0.01Lux @ (F1.2, AGC ON)
B / W : 0,001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux sareng IR

Rana

1/50 (1/60) S-1 / 10,000S 

Lénsa

HD lensa4/6mm@F2.0

Panganteur lensa

M12 

D / N saklar

Aktipkeun modeu lampu variabel calakan opsional

Gambar

Ukuran gambar maks

2594 * 1944

Laju pigura

Modeu PAL: 5MP @ 15fps
Modeu NTSC: 5MP @ 15fps

Setélan gambar

Jenuh, kacaangan sareng kontras tiasa disaluyukeun ku klien atanapi browser

Standar komprési

Standar komprési

H.265AI Komprési pidéo pidéo 

Tingkat bit kaluaran dikomprés

0,1Mbps ~ 6Mbps 

Standar komprési audio

G711a 
Fungsi jaringan

Panyimpenan

Panyimpenan jaringan / kartu SD

Alarm calakan

Deteksi gerak, leungitna video, kabel rusak, konflik alamat IP

Protokol pangrojong

TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, PPPoE, SMTP, NTP, (HTTPS, SIP, 802.1x, IPv6 opsional;)

Umum

Anti kedip-kedip, aliran kode ganda, detak jantung, panyalindungan sandi 

Palabuhan

Palabuhan komunikasi

Hiji 10 / 200mbps port adaptif Ethernet, panganteur RJ45

Spésifikasi umum

Suhu ngagawekeun

-10 ℃ - + 60 ℃  

Kalembaban damel

10% -90% RH

Sasayogian tanaga

DC12V ± 10% / POE

Jarak IR

2 PC Asép Sunandar Sunarya dipimpin, 4 pcs haneut dipimpin: 30-40 méter

Konsumsi listrik

MAX 10W 

Tingkat panyalindungan

IP65 

Beurat bulistir

g 

Ukuranna

mm * mm * mm 

HTB1aRlVUXzqK1RjSZFCq6zbxVXau.jpg_.webp


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali