Konsumsi kakuatan-handap

  • WiFi battery Camera-CG1

    Batré WiFi Kaméra-CG1

    ◆ Pembaruan firmware online, sareng pembaruan sinkronisasi pikeun fungsi sareng pangalaman ◆ Algoritma komprési pidéo H.265 Standar anu ngamungkinkeun transmisi pidéo definisi tinggi dina jaringan kalayan bandwidth anu sempit; video définisi tinggi lokal kalayan kualitas gambar anu luhur sareng stream low anu ngadukung presentasi langkung lancar tanpa hantu. ◆ Panganteur sora dua arah dirojong; kamandang dileungitkeun; noise diteken. ◆ Cocog sareng Android; ngawaskeun real-time jauh didukung ku IOS calakan ...
  • WiFi battery Camera-Snap 11S

    Batré WiFi Kaméra-Snap 11S

    ◆ Pembaruan firmware online, sareng pembaruan sinkronisasi pikeun fungsi sareng pangalaman ◆ Algoritma komprési pidéo H.265 Standar anu ngamungkinkeun transmisi pidéo definisi tinggi dina jaringan kalayan bandwidth anu sempit; video définisi tinggi lokal kalayan kualitas gambar anu luhur sareng stream low anu ngadukung presentasi langkung lancar tanpa hantu. ◆ Panganteur sora dua arah dirojong; kamandang dileungitkeun; noise diteken. ◆ Cocog sareng Android; ngawaskeun real-time jauh didukung ku IOS calakan ...
  • 3.2W5.5V Solar Panel

    3.2 Panel Surya 3.2W5.5V

    Ieu panel surya anu dirancang ku perusahaan kami pikeun produk konsumsi daya rendah (kaméra batré, kaméra kotak, kaméra PTZ mini). Éta ogé tiasa dianggo nyalira pikeun lampu patalimarga, muatan mobil, sareng sajabana. Produkna henteu nganggo lampu kilat, tahan cai sareng tahan lebu, cocog pikeun dianggo di jero ruangan sareng di luar ruangan. Saatos uji coba lapangan dina sababaraha waktos sareng produk konsumsi kakuatan rendah, produk ieu ngagaduhan kakuatan anu cekap pikeun mastikeun yén jenis produk ieu pareum sapanjang taun sareng nyayogikeun 2 ...