Mini PTZ

Pedaran pondok:


Detil Produk

N813X-200W-3.6MM 2.0MP 2.5 inci jero rohangan / outdoor 1080P WiFi PTZ

Fitur:

 2.0MP, 1/3 ″ sensor CMOS katerangan Rendah ;

 28NM prosés HD ngagaduhan konsumsi kakuatan anu langkung handap, stabilitas sareng reliabilitas, resolusi 1080P langkung luhur, gambar anu jelas sareng lemes ;

 HD lensa khusus 3.6mm@F2.0;

 Ngalihkeun ICR Otomatis, sadar siang sareng wengi ngawaskeun ;

 Rana éléktronik otomatis, adaptasi sareng lingkungan monitoring anu béda ;

 Jarak Infrabeureum: 4 lampu LED kakuatan tinggi 4 lampu bodas 15 méter dugi 20 méter ;

 Dukung digital lega dinamis, fungsi réduksi noise 3D ;

 H.265AITéknologi komprési pidéo, kualitas gambar tinggi, tingkat bit handap low

 Dukung monitoring telepon sélulér (iOS, Android) ;

 Aksés Multi-browser (IE 、 Chrome 、 Firefox 、 Safari) ;

 Nutupan inpormasi dukungan (mis .: : ID 、 IP 、 DDNS jsb) ;

 Ngarojong WEB 、 CMS 、 VMS 、 MYEYE services jasa cloud ;

 Dukung docking sareng HVR / NVR, dukung protokol Onvif standar ;

Skenario aplikasi :

Cocog pikeun jalan, gudang, tempat parkir bawah tanah, bar, pipa, taman

Sapertos tempat anu tempatna hampang atanapi henteu aya lingkungan lampu sareng kualitas gambar definisi tinggi diperyogikeun. 

Modél No.N813X-200W-3.6MM

Parameter

Kaméra

Modél No.

N813X-200W-3.6MM

Sensor

2.0MP, 1/3 ″ CMOS katerangan handap

Pencahayaan minimum

Warna : 0.01Lux @ (F1.2, AGC ON); 0 Lux sareng IR
B / W : 0,001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux sareng IR

Rana

1/50 (1/60) S-1 / 10,000S

Lénsa

HD 3.6mm@F2.0

Jenis panganteur lensa

M12

Modeu siang sareng wengi

Ngarojong IR-motong

 

Gambar

Gambar maksimal

1920 * 1080

 

FPS

PAL: 1080P @ 25fp
NTSC: 1080P @ 30fps

Setélan gambar

Jenuh, kacaangan, kontras tiasa disaluyukeun ngalangkungan klien atanapi browser

Standar komprési

Standar komprési

H.264X / H2.65AI Komprési pidéo pidéo

Tingkat bit kaluaran dikomprés

0,1Mbps ~ 4Mbps

Standar komprési audio

G711a

Fitur jaringan

Fungsi panyimpenan

Panyimpenan Jaringan

Alarm pinter

Deteksi gerak, leungitna video, sambungan kabel jaringan, konflik alamat IP

Pasatujuan ngadukung

Transmisi Wi-Fi Nirkabel (ngadukung protokol nirkabel IEEE802.11b / g)

Fungsi umum

Anti kedip-kedip, dual stream, detak jantung, panyalindungan sandi

Audio kuring / 0

Speaker 3W internal

Anu sanésna

Suhu operasi

-10 ℃ - + 60 ℃

 

工 Kalembaban damel

10% -90% RH

Adaptor

DC12V ± 10%

Jarak IR

4 pcs IR Leds; 4 pcs Leds bodas: 15-20 méter;

 

Kakuatan

MAX 6W

 

Tingkat panyalindungan

IP66


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali