Warta

  • 10 Ways to Secure Your Home from Burglary

    10 Cara pikeun Ngamankeun Bumi Anjeun tina Burglary

    Sadayana terang kumaha pentingna pikeun ngajaga bumi aman. Jinis kaamanan anu leres tiasa ngajagi anjeun, jalma anu anjeun resep sareng harta banda anjeun tina papalingan sareng jinis panyeluk anu berpotensi telenges. Untungna, aya seueur hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun kasalametan a ...
    Maca deui
  • Battery Powered Security Camera or Solar Powered Security Camera?

    Kaméra Kaamanan Powered Batré atanapi Kaméra Kaamanan Surya Powered?

    Kaméra kaamanan surya sareng kaméra kaamanan anu didayagikeun ku batré mangrupikeun dua pilihan pikeun ngawaskeun sareng panjagaan sipat di lokasi geografis anu jauh sareng sesah. Sanaos alat anu paling mekar aya dina dua kategori, bédana na gumantung kumaha aranjeunna ngabahas kabutuhan pikeun kakuatan. W ...
    Maca deui
  • Introduction to the characteristics and advantages of the temperature measurement and face recognition integrated machine

    Bubuka pikeun ciri sareng kaunggulan ukuran suhu sareng pangenalan wajah mesin terpadu

    Dina raraga neken panyebaran virus, pangukuran suhu manual dianggo di seueur tempat, anu ngagaduhan kakurangan épisiensi rendah sareng résiko tinggi. Pangukuran suhu generasi kadua Aopvision sareng pangenal wajah sadayana-dina-hiji mesin nganggo modul infra merah presisi tinggi ...
    Maca deui