4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

Pedaran pondok:


Detil Produk

Detil Produk:
1.4CH 1080P recording, 4CH real-time playback.

Colokan kaméra 2.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh.

Port 3.1WAN, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda.

4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis.

5. Hibrid kabel sareng nirkabel, diadaptasi kana rupa-rupa skénario; 

6. P2P esee cloud, detik jarak jauh disambungkeun, push message.

 

WIFI NVR
Modél 4CH WIFI NVR
Layar Henteu aya layar
Prosesor Prosesor industri propésional
Sistem operasi Sistem operasi Linux anu dibungkus
Input pidéo sareng audio Input pidéo jaringan 4CH
Kaluaran pidéo sareng audio Kaluaran HDMI 1CH , Ngabéréskeun kakuatan: 1024 × 768 unggal1280 × 1024,1366 × 768 unggal1440 × 900,1920x1080p, Ngarojong kaluaran audio
Kaluaran VGA 1CH , Ngabéréskeun kakuatan: 1024 × 768 unggal1280 × 1024,1366 × 768 unggal1440 × 900,1920x1080p
Parameter codec pidéo sareng audio Resolusi pidéo D1 / 960H / 720P / 960P / 1080P
 Puterkeun deui 4CH
Manajemén pidéo Modeu pidéo / motret Ngarekam pidéo manual, ngarékam pidéo, deteksi obah, ngarékam pidéo sareng rékaman alarm
Modeu puter deui Puterkeun langsung, putereun rutin, putereun acara
Modeu cadangan Cadangan rutin
HDD Jenis 1 SATA
Kapasitas maksimum Maksimum aya 4TB HDD
Antarmuka éksternal Antarbeungeut jaringan 1RJ45 10M / 100M
Antarbeungeut audio      Port headphone 3.5mm (opsional)
Manajemén jaringan Protokol jaringan UPnP 、 SMTP 、 PPPoE 、 DHCP…
Laju damel 5W
Suhu ngagawekeun -10 ℃ - + 55 ℃
WIFI IPC
Modél 720P 960P 1080P
Prosesor Prosesor industri propésional
Sistem operasi Sistem operasi Linux anu dibungkus
Sensor 1/4 "CMOS 1/3 "CMOS 1/3 "CMOS
Babandingan S / N > 39,1 dB
Ngabéréskeun kakuatan 1280 x 960 4: 3 1280 x 960 4: 3 1920 × 1080 16: 9
Pencahayaan minimum Warna: 0,1 Lux
B / W: 0,01 Lux
Lénsa kaméra 4mm / 6MM
OSD Tanggal Waktos & Judul
Kasaimbangan bodas Otomatis
Beurang & Peuting Otomatis / Warna / BW
3D-DNR Otomatis
Eunteung / Flip Hurung / Pareum
Masking Privasi 4 Zona Dipilih
Tingkat panyalindungan kilat IEC61000-4-5 standar
Input kakuatan DC12V-1A
Runtah kakuatan ≤6W
Antarbeungeut RJ45 / WIFI 802.11b / g / n
Frékuénsi audio Kaluaran garis buntut audio (opsional)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali