Produk

  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detil Produk: 1.8CH 1080P recording, 8CH real-time playback. Colokan kaméra 2.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. Port 3.1 Wan, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis. 5. hibrid kabel sareng nirkabel, diadaptasi kana rupa-rupa skénario; 6. P2P esee cloud, detik jarak jauh disambungkeun, push message. WIFI NVR Model 960P 1080P S ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detil Produk: 1.4CH 1080P recording, 4CH real-time playback. Colokan kaméra 2.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. Port 3.1WAN, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis. 5. Hibrid kabel sareng nirkabel, diadaptasi kana rupa-rupa skénario; 6. P2P esee cloud, detik jarak jauh disambungkeun, push message. WIFI NVR Model 4CH WIFI NVR Layar N ...
  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit nganggo Layar

    Detil Produk: 1.8CH 1080P Wifi NVR Kit sareng layar rampa 2.8CH 1080P rekaman, 8CH playback real-time. Colokan kaméra 3.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. 4. port 1 Wan, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 5. 1/3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI calakan, panangkepan raray cascade otomatis. 6.Support VGA, kaluaran HDMI HD sakaligus; 7. Dukung ONVIF; aksés ka pihak katilu; 8. Ngarojong sababaraha cloud tech ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit sareng Layar

    Detil Produk: 1.4CH 1080P Wifi NVR Kit sareng layar rampa 2.4CH 1080P rekaman, 4CH playback real-time. Colokan kaméra 3.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. 4. port 1 Wan, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 5.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis. 6.Support VGA, kaluaran HDMI HD sakaligus; 7. Dukung ONVIF; aksés ka pihak katilu; 8. Ngadukung sababaraha téknologi awan, n ...
  • WiFi battery Camera-CG1

    Batré WiFi Kaméra-CG1

    ◆ Pembaruan firmware online, sareng pembaruan sinkronisasi pikeun fungsi sareng pangalaman ◆ Algoritma komprési pidéo H.265 Standar anu ngamungkinkeun transmisi pidéo definisi tinggi dina jaringan kalayan bandwidth anu sempit; video définisi tinggi lokal kalayan kualitas gambar anu luhur sareng stream low anu ngadukung presentasi langkung lancar tanpa hantu. ◆ Panganteur sora dua arah dirojong; kamandang dileungitkeun; noise diteken. ◆ Cocog sareng Android; ngawaskeun real-time jauh didukung ku IOS calakan ...
  • PT Cameras

    PT Kaméra

    Fitur kaméra N811X-200W-3.6MM 2M Wifi : Sensor CMOS katerangan 2M 1/3 "low process prosés Advanced 28NM ngagaduhan konsumsi kakuatan anu langkung handap, résolusi langkung luhur 1080P, stabilitas sareng reliabilitas, sareng gambar anu jelas sareng indah ; HD ekslusif 3.6mm@F2 0
  • Mini PTZ

    Mini PTZ

    N813X-200W-3.6MM 2.0MP 2.5 inci jero rohangan / outdoor 1080P WiFi Fitur PTZ : 2.0MP, 1/3 ″ Sensor CMOS katerangan Rendah process 28NM prosés HD ngagaduhan konsumsi kakuatan anu langkung handap, stabilitas sareng reliabilitas, resolusi 1080P langkung luhur, gambar anu jelas sareng lemes ; HD khusus lénsa 3.6mm@F2.0; Ngalihkeun ICR Otomatis, sadar ngawasi siang sareng wengi shut Rana éléktronik otomatis, adaptasi sareng lingkungan monitoring anu béda distance Jarak Infrabeureum: 4 lampu LED kakuatan tinggi 4 lampu bodas 15 méter dugi 20 patepung ...
  • Bullet Cameras

    Kaméra Pélor

    N9516XF-200W 2M Bullet H.265AI Ganda peringatan jaringan nirkabel seri kaméra jaringan Fitur: 2.0M 1 / 2.7 ″ Sensor Scan CMOS Progressive resolution Resolusi HD 1080P, gambarna jelas clear indah lens Eksklusif lensa HD pikeun super starlight line 4mm@F2.0 Rana éléktronik otomatis, cocog pikeun lingkungan monitoring anu béda distance jarak IR: 2 PC Asép Sunandar Sunarya dipimpin, 4 pcs haneut dipimpin: 30-40 méter design IP65 desain waterproof Support WDR, 3D noise noise function ; H.265 compression video, high ...
  • USB Web Cameras

    Kaméra Wéb USB

      HD 1080p Hideung 30fps USB Interface Webcam Microphone Built-in kanggo Fitur Laptop: Ngaran produk: USB live camera, plug and play Nomer produk: USB200 Fitur téknis Produk: 1. Mikropon internal, sora anjeun tiasa kadéngé jelas dina 10 méter. 2. Kualitas anu saé sareng penampilan anu saé. 3. Sirah tiasa diputer sacara bébas ka luhur sareng ka handap 85 derajat, sareng sudutna tiasa gampang disaluyukeun 4. Lensa optik khusus, presisi tinggi. 5. Dirancang pikeun laptop sareng desktop. 6. Otomatis ...
  • WiFi battery Camera-Snap 11S

    Batré WiFi Kaméra-Snap 11S

    ◆ Pembaruan firmware online, sareng pembaruan sinkronisasi pikeun fungsi sareng pangalaman ◆ Algoritma komprési pidéo H.265 Standar anu ngamungkinkeun transmisi pidéo definisi tinggi dina jaringan kalayan bandwidth anu sempit; video définisi tinggi lokal kalayan kualitas gambar anu luhur sareng stream low anu ngadukung presentasi langkung lancar tanpa hantu. ◆ Panganteur sora dua arah dirojong; kamandang dileungitkeun; noise diteken. ◆ Cocog sareng Android; ngawaskeun real-time jauh didukung ku IOS calakan ...
  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Kaméra Kontrol Akses (Pangenal Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Non-kontak deteksi suhu awak otomatis, sikat wajah manusa sareng lakukeun presisi tinggi infrared suhu manusa dina waktos anu sami, pangaruh gancang sareng luhur - Kisaran pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngaidentipikasi tanaga anu henteu nganggo topeng sareng nyayogikeun peringatan real-time - Ngarojong pangukuran suhu sedeng sareng perhatosan real-time suhu luhur - Data suhu SDK dukungan sareng dok protokol HTTP - Otomatis ngadaptar sareng ngarékam ...
  • Access Control Camera  (Face Recognition/Temperature Indicator)

    Kaméra Kontrol Akses (Pangenal Wajah / Indikator Suhu)

    Fitur: - Non-kontak deteksi suhu awak otomatis, sikat wajah manusa sareng lakukeun presisi tinggi infrared suhu manusa dina waktos anu sami, pangaruh gancang sareng luhur - Kisaran pangukuran suhu 30-45 (℃) Akurasi ± 0,5 (℃) - Otomatis ngaidentipikasi tanaga anu henteu nganggo topeng sareng nyayogikeun peringatan real-time - Ngarojong pangukuran suhu sedeng sareng perhatosan real-time suhu luhur - Data suhu SDK dukungan sareng dok protokol HTTP - Otomatis ngadaptar sareng ngarékam ...
12 Teras> >> Halaman 1/2