PT Kaméra

Pedaran pondok:


Detil Produk

N811X-200W-3.6MM

 2M Kaméra wifi

Falam

 2M 1/3 "sénsor CMOS low cahaya ;

 Prosés 28NM anu maju ngagaduhan konsumsi kakuatan anu langkung handap, résolusi langkung luhur 1080P, stabilitas sareng reliabilitas, sareng gambar anu jelas sareng indah ;

 HD éksklusif 3.6mm@F2.0:

 Saklar otomatis ICR pikeun ngahontal monitoring wengi sareng wengi ;

 Rana éléktronik otomatis, cocog pikeun lingkungan monitoring anu béda ;

 Jarak IR: 6 pcs kakuatan tinggi LED 灯 8 ~ 15meters ;

 Ngarojong fungsi réduksi noise WDR, 3D ;

 H.265AI Téknologi komprési pidéo, kualitas gambar luhur, tingkat bit handap ;

 Dukung monitoring telepon sélulér (iOS, Android) ;

 Aksés Multi-browser (IE 、 Chrome 、 Firefox 、 Safari) ;

 Tumpukan inpormasi dukungan (Sapertos : ID 、 IP 、 DDNS) ;

 Dukung WEB 、 CMS 、 VMS 、 MYEYE service cloud service ;

 Dukung docking sareng HVR / NVR, ngadukung protokol Onvif standar ;

Skenario aplikasi

Cocog sareng jalan, gudang, tempat parkir undergroud, bar, pipa, taman sareng tempat sanés anu hampang lampuna atanapi henteu aya lampu sareng meryogikeun kualitas gambar HD.

Nomer modél

H811X-200W-3.6MM

Dlambaran ata

Kaméra

Modél

N811X-200W-3.6MM

 

Jinis sénsor

200 万 1/3 ″ sensor CMOS katerangan low

 

Min katerangan

Warna : 0.01Lux @ (F1.2, AGC ON); 0 Lux sareng IR
B / W : 0,001 Lux @ (F1.2, AGC ON), 0 Lux sareng IR

Rana

1/50 (1/60) S-1 / 10,000S

 

Lénsa

HD lénsa éksklusif 3.6mm@F2.0

Panganteur lensa

M12

 

D / N saklar

Ngarojong IR-motong

 

Gambar

Ukuran gambar maks

1920 * 1080

 

Laju pigura

Modeu PAL: 1080P @ 25fp
Modeu NTS: 1080P @ 30fps

Setélan gambar

Jenuh, kacaangan sareng kontras tiasa disaluyukeun ku klien atanapi browser

Standar komprési

Standar komprési

H.264X / H2.65AI Komprési komprési pidéo

 

Tingkat bit kaluaran dikomprés

0,1Mbps ~ 4Mbps

 

Standar komprési audio

G711a

 

Fungsi jaringan

Panyimpenan

Panyimpenan jaringan

Alarm calakan

Deteksi gerak, leungitna video, kabel rusak, konflik alamat IP

Protokol pangrojong

Transmisi nirkabel Wi-fi (ngadukung protokol nirkabel IEEE802.11b / G)

Umum

Anti kedip-kedip, aliran kode ganda, detak jantung, panyalindungan sandi

Audio kuring / 0

Spéker internal

Spésifikasi umum

Suhu ngagawekeun

-10 ℃ - + 60 ℃

 

Kalembaban damel

10% -90% RH

Sasayogian tanaga

DC5V ± 10%

Jarak IR

6 pcs LED "IR1": 8-15méter;

 

Konsumsi listrik

MAX 3W

 

Tingkat panyalindungan

NO

Beurat bulistir

310g

 

Ukuranna

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali