Kaméra Wéb USB

Pedaran pondok:


Detil Produk

H0f4004185f2a4c399f9cea1072b0a0b23.jpg_.webp H07d4672f30b24edf8eb0e2b1cf34db0bi.jpg_.webp H09a532b19f784dc89dae421a220bdc9c0.jpg_.webp H20ca0422cc81426bb0ad69215d9c3d643.jpg_.webp H45e33fef2602438bb491f8348e3eed41A.jpg_.webp H277e229c767f44caadbc912693e36e0fl.jpg_.webp H71431de880ba4b6abcaeede66596f24dA.jpg_.webp H1766297ba14c48baaf9cde2c13879aa2Q.jpg_.webp Ha7f4ffde50f543d2af440adad931386ey.jpg_.webp Hb470567c4f1d416a812f40d21bab33f6G.jpg_.webp Hd3316bab328b42e5a5959689d915cc5aA.jpg_.webp

 

HD 1080p Hideung 30fps USB Interface Webcam Microphone Built-in pikeun Laptop

 

 Fitur:
 Ngaran produk: USB live camera, plug and play 

 Nomer produk: USB200

 Fitur téknis produk:

1. Mikropon internal, sora anjeun tiasa didangu sacara jelas dina 10 méter.
2. Kualitas anu saé sareng penampilan anu saé.
3. Sirah tiasa diputer sacara bébas ka luhur sareng ka handap 85 derajat, sareng sudutna tiasa gampang disaluyukeun
4. lensa optik spésialisasi, presisi tinggi.
5. Dirancang pikeun laptop sareng desktop.
6. Otomatis kasaimbangan bodas, koreksi warna otomatis.
7. Panjang fokus anu tiasa diatur sacara manual.
8. Ngarojong Windows 2000 / XP / window7 / win8 / window10 / Vista 32-bit jsb.
9. Dukung CC2000, konperénsi wéb, WEChat, WhatsApp, Yahoo Messenger sareng Skype.

Anggo SN9C2279S + F23 sensor gambar definisi tinggi, résolusi épéksi dugi ka 1920 * 1080 / 30FPS, ngadukung newak audio, supir bebas kaméra, colokan sareng muter, ngadukung sistem Windows / Android / Linux, ngadukung format gambar MJPEG, kaméra tiasa Pangaosan online, siaran langsung, konperénsi pidéo, obrolan video, alat-alat éksternal TV pinter.

 Produk Parameter
Sensor

1 / 2,9 F23

Chipset

SN9C2279S

Piksel anu épéktip

1920 × 1080

Resolusi horisontal

200W

Babandingan S / N

> 50dB

Streaming Video

MJPEG : 1920 * 1080

Laju Pigura

30FPS

Shutter éléktronik

Otomatis

Protokol

UVC / UVA

Kaluaran Pidéo

Streaming Video USB

Tegangan Operasi

DC5V / 160mA ± 6mA

Lingkungan damel

-20 ℃ - 60 ℃

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali