Kaméra Wéb USB

  • USB Web Cameras

    Kaméra Wéb USB

      HD 1080p Hideung 30fps USB Interface Webcam Microphone Built-in kanggo Fitur Laptop: Ngaran produk: USB live camera, plug and play Nomer produk: USB200 Fitur téknis Produk: 1. Mikropon internal, sora anjeun tiasa kadéngé jelas dina 10 méter. 2. Kualitas anu saé sareng penampilan anu saé. 3. Sirah tiasa diputer sacara bébas ka luhur sareng ka handap 85 derajat, sareng sudutna tiasa gampang disaluyukeun 4. Lensa optik khusus, presisi tinggi. 5. Dirancang pikeun laptop sareng desktop. 6. Otomatis ...