Batré WiFi Kaméra-Snap 11S

Pedaran pondok:


Detil Produk

◆ Pembaruan firmware online, sareng pembaruan sinkronisasi pikeun fungsi sareng pangalaman

◆ Algoritma komprési pidéo H.265 standar ngamungkinkeun transmisi pidéo definisi tinggi dina jaringan kalayan bandwidth anu sempit; video définisi tinggi lokal kalayan kualitas gambar anu luhur sareng stream low anu ngadukung presentasi langkung lancar tanpa hantu.

◆ Panganteur sora dua arah dirojong; kamandang dileungitkeun; noise diteken.

◆ Cocog sareng Android; ngawaskeun real-time jauh didukung ku terminal cerdas IOS

◆ Resolusi tinggi 2-Megapiksel (1920X1080) pikeun kualitas gambar anu jelas

◆ Daya sumber ganda pikeun visi wengi (jarak pandangan wengi = 7 m) kalebet lampu infra merah / sumber lampu-bodas; gambar warna sayogi pikeun visi wengi.

◆ Batré litium anu tiasa dipasihan internal sareng fungsi umur batré anu panjang dugi ka 6 bulan dina kaayaan normal sareng tiasa tahan salami 12 bulan.

◆ 2.4G Wi-Fi didukung (IEEE802.11b / g / n)

◆ Gambar sacara otomatis ngalipet sareng arah pamasangan alat (G-SENSOR)

◆ Panyimpenan méga, kartu SD mikro (dugi ka 128GB) sareng rékaman pidéo telepon sélulér didukung

◆ Konci QR koneksi calakan sareng alokasi jaringan dirojong

◆ Ngadukung deteksi kontur manusa, zona kagiatan, push calakan sareng snapshot piaraan

◆ IP65 dustproof sareng desain waterproof pikeun instalasi anu merenah; kurung ku 1/4 sekrup universal sareng kurung magnét didukung.

Snap 11S
Kaméra
Sénsor gambar 1 / 2.9 "2Megapixel CMOS
Piksel étip 1920 (H) * 1080 (V)
Rana 1/25 ~ 1 / 100.000
Min katerangan Warna 0,01Lux@F1.2
Hideung / Bodas 0,001Lux@F1.2
Jarak IR Visibilitas wengi dugi ka 10m
Beurang / Peuting Otomatis (ICR) / Warna / B / W
WDR DWDR
Lénsa 3.2mm@F2.0, 130 °
Pidéo & Audio
Komprési H.264
Laju bit 32Kbps ~ 2Mbps
Input audio / output Bulit-in Mic / Speaker
Jaringan
Pemicu alarm Deteksi gerak calakan, dukung PIR
Protokol Komunikasi TCP / IP, HTTP, DHCP, DNS
Protokol panganteur Wasta
Nirkabel 2.4G WIFI (IEEE802.11b / g / n)
OS telepon sélulér anu dirojong iOS 8 atanapi engké, Android 4.2 atanapi engké
Kaamanan Auténtikasi pangguna, énkripsi parangkat lunak
Batré & Pir
Batré Batré Li rechargeable 9400mAh
Konsumsi sayaga 250μA
Konsumsi pagawéan 300mA (IR LED pareum)
Waktos sayaga 10 bulan
Waktos damel 3 bulan (10 kali hudang unggal dinten)
Deteksi Pir 9m Max, 140 °
Umum
Suhu operasi -20 ° C nepi ka 50 ° C
Sasayogian tanaga DC 5V / 1A
Aksésoris Pilihan Panel surya 5W
Peunteun IP IP65
Panyimpenan Kartu SD (Max.128G), panyimpenan awan
Diménsi  
Beurat bersih  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali