Kaméra Wifi

  • PT Cameras

    PT Kaméra

    Fitur kaméra N811X-200W-3.6MM 2M Wifi : Sensor CMOS katerangan 2M 1/3 "low process prosés Advanced 28NM ngagaduhan konsumsi kakuatan anu langkung handap, résolusi langkung luhur 1080P, stabilitas sareng reliabilitas, sareng gambar anu jelas sareng indah ; HD ekslusif 3.6mm@F2 0
  • Mini PTZ

    Mini PTZ

    N813X-200W-3.6MM 2.0MP 2.5 inci jero rohangan / outdoor 1080P WiFi Fitur PTZ : 2.0MP, 1/3 ″ Sensor CMOS katerangan Rendah process 28NM prosés HD ngagaduhan konsumsi kakuatan anu langkung handap, stabilitas sareng reliabilitas, resolusi 1080P langkung luhur, gambar anu jelas sareng lemes ; HD khusus lénsa 3.6mm@F2.0; Ngalihkeun ICR Otomatis, sadar ngawasi siang sareng wengi shut Rana éléktronik otomatis, adaptasi sareng lingkungan monitoring anu béda distance Jarak Infrabeureum: 4 lampu LED kakuatan tinggi 4 lampu bodas 15 méter dugi 20 patepung ...
  • Bullet Cameras

    Kaméra Pélor

    N9516XF-200W 2M Bullet H.265AI Ganda peringatan jaringan nirkabel seri kaméra jaringan Fitur: 2.0M 1 / 2.7 ″ Sensor Scan CMOS Progressive resolution Resolusi HD 1080P, gambarna jelas clear indah lens Eksklusif lensa HD pikeun super starlight line 4mm@F2.0 Rana éléktronik otomatis, cocog pikeun lingkungan monitoring anu béda distance jarak IR: 2 PC Asép Sunandar Sunarya dipimpin, 4 pcs haneut dipimpin: 30-40 méter design IP65 desain waterproof Support WDR, 3D noise noise function ; H.265 compression video, high ...