Alat Wifi

  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detil Produk: 1.8CH 1080P recording, 8CH real-time playback. Colokan kaméra 2.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. Port 3.1 Wan, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis. 5. hibrid kabel sareng nirkabel, diadaptasi kana rupa-rupa skénario; 6. P2P esee cloud, detik jarak jauh disambungkeun, push message. WIFI NVR Model 960P 1080P S ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit

    Detil Produk: 1.4CH 1080P recording, 4CH real-time playback. Colokan kaméra 2.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. Port 3.1WAN, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 4.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis. 5. Hibrid kabel sareng nirkabel, diadaptasi kana rupa-rupa skénario; 6. P2P esee cloud, detik jarak jauh disambungkeun, push message. WIFI NVR Model 4CH WIFI NVR Layar N ...
  • 8CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    8CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit nganggo Layar

    Detil Produk: 1.8CH 1080P Wifi NVR Kit sareng layar rampa 2.8CH 1080P rekaman, 8CH playback real-time. Colokan kaméra 3.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. 4. port 1 Wan, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 5. 1/3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 720P / 960P / 1080P 25FPS, 3.6mm X8 lensa, H.265 AI calakan, panangkepan raray cascade otomatis. 6.Support VGA, kaluaran HDMI HD sakaligus; 7. Dukung ONVIF; aksés ka pihak katilu; 8. Ngarojong sababaraha cloud tech ...
  • 4CH 720P/1080P HD Wifi NVR Kits with Screen

    4CH 720P / 1080P HD Wifi NVR Kit sareng Layar

    Detil Produk: 1.4CH 1080P Wifi NVR Kit sareng layar rampa 2.4CH 1080P rekaman, 4CH playback real-time. Colokan kaméra 3.IP sareng muter, henteu kedah pasangan Wifi, sambungan anu stabil dina jarak anu jauh. 4. port 1 Wan, henteu port LAN cadang, HDMI / VGA / mouse port USB ganda. 5.1 / 3 ″ 530 1.0M CMOS Sensor, 1080P 25FPS, 3.6mm X4 lensa, H.265 AI calakan, némbak raray cascade otomatis. 6.Support VGA, kaluaran HDMI HD sakaligus; 7. Dukung ONVIF; aksés ka pihak katilu; 8. Ngadukung sababaraha téknologi awan, n ...